Van Anunnaki en andere Goden

Taal
Dutch
Type
Paperback
Author(s) Jaap Rameijer
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 24,95
Dit boek gaat over de Spirit World. De wereld waar we allemaal deel van uitmaken en die de afgelopen jaren nogal onderbelicht is geweest, ondergesneeuwd is door de invloed van de Illuminati, de WOB verzoeken, de rechtszaken, de onthullingen, de demonstraties, de High Tech experimenten, de oversterfte, etc.

Veel mensen voelen zich nu machteloos, maar dat zijn ze niet. De Spirit World is vele malen sterker dan de High Tech World. Het is onze wereld, onze eigen wereld. Onaantastbaar voor 5G, AI, foute wetten, mind control of wat dan ook.

Die wereld opent zich nu voor ons. Triggert ons bewustzijn. Geeft ons leven zin. Toont ons de missie die we hebben. En de kracht die wij bezitten. The Power of the Mind. De Spirit World stuurt ons steeds vaker aan. Middels, UFO’s, Orb’s, Aliens, bijzondere ingevingen en spirituele sessies. Het verbindt ons met elkaar en met andere beschavingen. In de aarde, op de aarde, buiten de aarde.

De kracht van Maria Magdalena doet zich weer gevoelen. De “Velden” doen hun intrede. Orb’s en graancirkels geven hun boodschappen af. Bevriende Aliens verstrekken waardevolle  adviezen. 

De Galactische Federatie komt in beeld. Er is weer hoop. Ze vertellen ons dat geld en macht niet belangrijk zijn, maar Liefde, Vriendschap en Medemenselijkheid. En gewoon genieten van het leven en de prachtige aarde. De voorbeelden staan in dit boek.

En wie weet, wie weet zijn wij zelf wel goden en zal de Spirit World uiteindelijk de macht van de Illuminati breken en ons naar een nieuwe, prachtige toekomst leiden.
 
Meer informatie
SubtitleOver de Spirit World, UFO'S, ORB'S en Aliens
ISBN9789464870060
AuteurJaap Rameijer
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's216