Gut and Psychology Syndrome

Taal
Dutch
Type
Paperback
5+ Items Op voorraad
Levertijd 1-2 dagen
€ 29,50
Een zich goed ontwikkelend en functionerend brein houdt sterk verband met wat je eet, wat je verteert en de staat van je darmflora. Dit gegeven wordt vanuit de praktijk en de wetenschap ondersteund.

Dr. Natascha Campbell-McBride heeft in 1998 The Cambridge Nutrition Clinic opgezet. Als ouder van een kind dat volledig hersteld is van een ernstige leerstoornis, is ze zich bijzonder bewust van de problemen van andere ouders zoals zij en besteedt veel van haar tijd aan het helpen van deze gezinnen. Ze realiseerde zich dat voeding een cruciale rol speelt in het helpen van kinderen en volwassenen om van hun aandoeningen af te komen en pionierde op dit gebied met probiotica.

Haar bereidheid om haar kennis te delen heeft vorm gekregen in haar bijdragen aan vele publicaties en het geven van presentaties over de onderwerpen leerstoornissen en spijsverteringsproblemen tijdens vele internationale seminars en conferenties. Dit boek vat haar ervaring en kennis samen, waarbij haar meest recente werk is meegenomen.

Ze is ervan overtuigd dat de link tussen lichamelijke en mentale gezondheid, het eten wat we eten en het drinken wat we drinken en de staat van ons spijsverteringssysteem vast staat en het resultaat van haar werk ondersteunt haar positie als het om dit onderwerp gaat. In haar kliniek bespreken ouders alle aspecten van de aandoening van hun kind, gesteund door de wetenschap dat ze niet alleen met een professional praten, maar met iemand die hun ervaring deelt. Haar doorleefde kennis van de uitdagingen waar deze ouders voor staan, zorgt ervoor dat haar advies in een klasse apart valt.

Natascha Campbell-McBride studeerde Geneeskunde en vervolgens Neurologie en Human Nutrition. In haar kliniek in Cambridge richt ze zich op voeding voor kinderen en volwassenen met gedrags- en leerstoornissen en volwassenen met aandoeningen aan het spijsverterings- en immuunsysteem.

Dr. Natascha Campbell-McBride mag gefeliciteerd worden met het samenstellen van een grondig onderzocht en gedurfd boek.

Dr. Basant K Puri, Consultant Psychiatrist, Imperial College, London, UK

Dr. Natascha Campbell-McBride heeft excellent werk geleverd door het samenvatten van de biochemische voedingsconnecties met de psychiatrische en neurologische aandoeningen en het functioneren van het maag-darmstelsel. Het boek staat vol met waardevolle en interessante feiten, die gebruikt kunnen worden door mensen om hun eigen gezondheid en die van hun kinderen te optimaliseren.

Dr. William Shaw, PhD, Great Palins Laboratories, Kansas, USA


Het boek bevat zowel basisinformatie voor beginners als diepgaande informatie voor gevorderden. Dankjewel dr. Campbell-McBride voor het schrijven van dit boek.

Dr. Stephen M. Edelson, PhD, Center for the Study of Autism, Oregon, USA
Meer informatie
SubtitleEen natuurlijke behandeling voor dyspraxie, autisme, ADD, ADHD, dyslexie, depressie en schizofrenie
ISBN9789082382044
Auteur-- Please Select --
TypePaperback
TaalDutch
Pagina's384