De vijf Tibetanen

De vijf Tibetanen

Meer afbeeldingen

  • De vijf Tibetanen
De vijf Tibetanen

Vijf dynamische oefeningen voor gezondheid, energie en mentale kracht

€ 16,95

De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van deze eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen ge Øntroduceerd.
De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin een uiterst vitaliserende werking
OF
Beschrijving

Details

De Vijf Tibetanen is een bijzondere combinatie van yoga-oefeningen die afkomstig is uit de Himalaya. In het begin van deze eeuw werden ze door een Britse legerofficier in het Westen ge ntroduceerd.
De oefeningen blinken uit door eenvoud, maar hebben niettemin een uiterst vitaliserende werking op zowel de lichamelijke als de mentale conditie. Ze worden daarom ook wel 'de vijf verjongingsrituelen' genoemd.
De 'Vijf Tibetanen' zijn door hun eenvoud gemakkelijk te onthouden. Weet men hoe ze in elkaar zitten, dan vragen ze slechts enkele minuten per dag. Het resultaat van dit minimum aan tijd en inspanning liegt er echter niet om: een verbazingwekkende toename van de lichamelijke kracht en souplesse en van de mentale vermogens. Zelfs als men nooit eerder aan yoga deed, zal men snel de uitwerking op de fysieke en geestelijke energie ervaren. Bijvoorbeeld aan de vermindering van spierspanningen en stress, betere ademhaling en spijsvertering, goede bloedsomloop en diepe ontspanning.
Christopher S. Kilham geeft al meer dan twintig jaar cursussen yoga, meditatie en natuurlijke gezondheid. Hij schreef verscheidene artikelen en boeken over deze onderwerpen. Regelmatig verzorgt hij programma's voor radio en tv. Sinds 1978 leerde hij duizenden mensen die op zoek waren naar een gezondere levensstijl, 'De Vijf Tibetanen'.
HIERZIENE HERDRUK MET NIEUWE FULL COLOUR FOTO'S
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789060305423
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author C.S. Kilham
Pagina's 158
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Beoordelen
Book Authors