De ware vrouw

Meer afbeeldingen

  • De ware vrouw
De ware vrouw

het eeuwige mysterie van de vrouw ontraadseld

€ 21,00

OF
Beschrijving

Details

Dit boek kan je vertederen, verzoenen, verblijden, ontroeren, tot tranen toe laten lachen, je wakker maken, verdrietig maken, gelukkig maken, maar ook kwaad maken. Het kan je diep raken en misschien wel zo boos maken dat je het boek weggooit, verscheurt, zelfs in de kachel wilt gooien.

Je leven zal niet hetzelfde zijn als je dit boek gelezen hebt.
Er gaat een vlammetje branden dat je onstopbaar met kleine of met grote stappen naar het zijn van de Ware Vrouw brengt. Dit avontuur, niet een uiterlijk maar een innerlijk avontuur, is het grootste avontuur voor een vrouw op aarde.

We zijn nooit meer alleen.

Recensie:

Vrouwen zijn anno 2012 weliswaar geëmancipeerd, maar hebben de weg naar innerlijke vrijheid nog niet gevonden. De vijf vrouwen die dit boek schreven, willen seksegenoten bewust maken van hun innerlijke kracht. In het eerste deel zetten ze hun denkbeelden uiteen in een serie korte hoofdstukken met titels als 'Vrouwenlogica', 'Van uiterlijk naar innerlijk' en 'De ware vrouw en de economie'. Vervolgens doen de auteurs elk uitgebreid verslag van hun persoonlijke ervaringen. In het derde hoofdstuk stellen zij praktische vragen over een grote verscheidenheid aan onderwerpen, waarbij ze ook de ontstaansgeschiedenis van het boek belichten. Een speciaal hoofdstuk is gewijd aan de rol van geur (geur-gels) in het proces van bewustwording. Afgesloten wordt met een aantal oplossingen voor een betere wereld. Daarbij gaat het onder meer om veranderingen op het gebied van milieu, onderwijs en economie. Een wat curieus boek dat vooral vrouwen die open staan voor spiritualiteit, zal aanspreken.

Drs. N.P. Aders

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789491488009
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 283
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen