Vaccins, auto-immuniteit & kinderziekten

Meer afbeeldingen

  • Vaccins, auto-immuniteit & kinderziekten
Vaccins, auto-immuniteit & kinderziekten

die van karakter veranderen

€ 23,50

OF
Beschrijving

Details

In de tientallen jaren dat hij als huisarts werkzaam was heeft dr. Thomas Cowan waargenomen dat zijn pediatrische patiënten die niet waren ingeënt veel gezonder waren dan degenen die dat wel waren − en dat degenen die waren gevaccineerd aan een toenemend aantal chronische auto-immuunaandoeningen leden.

Terwijl hij zich herbezon op de opleiding die hij aan de medische faculteit had gekregen, begon dr. Cowan te onderzoeken wat immuniteit werkelijk was, bestudeerde hij de complexe geschiedenis van besmettelijke ziekte en verkende het opkomende bewijs dat bepaalde kinderziekten bescherming bieden tegen ziekte op latere leeftijd.

In zijn boeiende nieuwe boek plaatst dr. Cowan vraagtekens bij gangbare opvattingen over de celbiologie, verklaart de oorsprong van auto-immuniteit en biedt totaal nieuw inzicht in hoe vaccins ziektepatronen hebben veranderd. Door dit te doen confronteert hij niet alleen de reguliere medische wereld, maar biedt hij ook een hoopvolle weg voor het ongekende aantal mensen − zowel kinderen als volwassenen − die aan chronische ziekte lijden.

“Overtuigend en makkelijk toegankelijk … Dit boek is een geweldige aanwinst in de steeds groter wordende hoeveelheid literatuur waarin wordt onthuld waarom vaccinatie’s niet de beste strategie zijn voor bescherming tegen besmettelijke ziekten.”
— Stephanie Seneff, hoofdonderzoekswetenschapper, Massachusetts Institute of Technology (MIT), Cambridge, Massachusetts,

Over de auteur:

Gedurende de jaren 1977-1980 onderwees hij op een middelbare school in Swaziland, Afrika, tuinieren. Het was in Swaziland dat hij het werk van Weston Price en Rudolf Steiner ontdekte, twee mannen die de grootste invloed op zijn leven hebben gehad. Terug in Amerika ging hij geneeskunde studeren en vanaf 1984 is hij huisarts.
Dr. Thomas Cowan heeft veel onderwerpen in de geneeskunde bestudeerd en erover geschreven, zoals voeding, homeopathie, antroposofische geneeskunde en
kruidengeneeskunde. Hij heeft drie volwassen kinderen en oefent momenteel geneeskunde uit in San Francisco, waar hij woont met zijn vrouw Lynda Smith.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789492665454
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 224
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Thomas Cowan
Harmonized System Code Nee
Beoordelen
Book Authors