Liefde kijkt naar Liefde

Meer afbeeldingen

  • Liefde kijkt naar Liefde
Liefde kijkt naar Liefde

ontwaken in het galactisch besef van eenheid met de Bron

€ 23,95

OF
Beschrijving

Details

Hoe zou jij reageren als je partner, je schatje, jouw knappe stoere vent, opeens toegang heeft tot de geheimen van het Universum, contact heeft met Galactische Lichtwezens, en plotseling een groot healer blijkt te zijn? Na zijn tweede 'bijna dood ervaring' heeft Paul contact met dimensies van ver voorbij ons sterrenstelsel. Voor Lilian is het puzzelen. Ondertussen daagt het blije besef dat er inderdaad hulp is vanuit het uitgestrekte universum.

Ruim een jaar heeft Lilian Ferru haar belevenissen opgetekend, met als resultaat dit opzienbarend half autobiografische boek. Het geeft een inkijkje in de lichtwerelden van Paul, de zeven dimensies waar wij ons in bevinden, de ruimteschepen die ons omringen, en de vele liefdevolle Wezens die ons bijstaan in het proces van ontwaken. Paul's boodschap is duidelijk: 'Eén zijn met de Bron!'

Als liefde naar liefde kijkt verdwijnen alle nachtmerries. Waar religie overgaat in spiritualiteit is het galactisch bewustzijn de volgende stap. Lilian vertelt over de akkevietjes in haar leven, de vele bijzondere ervaringen met Paul,maar ook over haar ontmoeting met Omnec Onec, (de vrouw van Venus), Michael Roads, Haggai Katz, Martijn van Staveren, en Prageet Harris met zijn Stargate. Ondertussen verdiept Lilian zich in 'Een Cursus in Wonderen' en in 'Hooponopono'. Ze interviewt Koos Janson en Jan van Delden en onderzoekt thema's als vergeving en non- dualisme. Laat je verrassen door dit openhartig verslag dat zich in Limburg afspeelt, maar heel het universum omvat.

Lilian Ferru organiseert lezingen, is schrijfster, filmmaker, en beheert degoednieuwskrant.nl

Omnec Onec: 'One day I will be like Paul'

Michael Roads: 'Lilian is like bubbeling champagne'

Koos Janson: 'Ga maar mooi door met al je wonderinitiatieven'

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789492247575
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 416
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Lilian Ferru
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors