Ik ben God - en ik ook !

Meer afbeeldingen

  • Ik ben God - en ik ook !
Ik ben God - en ik ook !

De QuantumFormule, 1

€ 24,95

OF
Beschrijving

Details

Ik: Wat u in dit boek gelezen heeft gaat over onze reis naar Goddelijkheid buiten de lange weg van natuurlijke evolutie om. Het beschrijft hoe de bevrijding uit de illusie van afgescheidenheid binnen enkele decennia bereikt kan worden.
Stem: De belofte is groots: u gaat er achter komen dat u God Zelf bent, maar het is een lange weg die alleen volbracht kan worden door hen die bereid zijn die gedachte te blijven volgen. Dat zijn zij wier ziel moe is van leven na leven doorbrengen in een illusie, die moe zijn van het leven in onbegrijpelijkheid. Het vergt doorzetting, maar wie het inziet zal dat geen inspanning noemen maar het enthousiast volgen van zijn grootste passie.
Het ga u allen zeer goed. Mijn geluk wordt gevonden in uw geluk. Ik zal mij daarom inzetten voor uw geluk. De lessen waren moeilijk, omdat u zich een geheel nieuwe manier van denken heeft moeten eigen maken. Maar het was het waard. U kunt nu leven naar uw nieuwe inzichten, naar uw nieuwe begrip dat God niets nieuws creëerde toen hij U schiep. U was God, bleef God, maar vergat dat, om een heel goede reden. Maar nu is de tijd van ontwaken aangebroken. Mijn God, word wakker in uw universum!
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789082796209
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 364
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Arie Schaberg
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors