De Magdaleen - Het O Manuscript

Meer afbeeldingen

  • De Magdaleen - Het O Manuscript
De Magdaleen - Het O Manuscript
€ 19,95

OF
Beschrijving

Details

Vanuit een meer mannelijk gezichtspunt in De Ziener, het eerste deel van de trilogie Het 'O' Manuscript, vervolgt Lars Muhl zijn spirituele reis en omarmt in dit tweede deel, De Magdaleen, het waardevolle aspect van het heilige vrouwelijke.

We nemen de draad weer op waar het verhaal eindigde met Lars Muhl die nog steeds de vruchten plukt van zijn ontmoeting met de Ziener, maar een behoefte voelt om zijn reis uit te breiden en te voltooiien. Hij vangt een glimp op van het collectieve etherveld, de Akasha, wat ervoor zorgt dat hij dieper kijkt naar de rol van het vrouwelijke in onze spirituele groei, en dat brengt hem bij Maria Magdalena. Lars Muhl raakt helemaal ondergedompeld in het leven van Maria en ontdekt de waarheid achter haar afkomst, haar opleiding en haar relatie met Jezus. Terwijl hij zijn weg vindt in deze historische studie, ontdekt hij dat het verweven is met metafysische en spirituele leringen die zijn eigen persoonlijke ervaringen weerspiegelen.

De Deense bestsellerauteur Lars Muhl vervolgt zijn spirituele zoektocht, die begon in De Ziener, en ontdekt het hart van het heilige vrouwelijke in dit aangrijpende tweede deel, De Magdaleen.


Lars Muhl (1950) had al vroeg in zijn leven toegang tot de etherische wereld en bestudeerde de wereldreligies en esoterie. Hij was een succesvolle 'singer/songwriter' tot hij in 1996 geveld werd door een vreemde ziekte. Zijn contact met een ziener was het begin van de zoektocht die hij op aangrijpende wijze beschrijft in De Ziener, het eerste deel van The 'O' Manuscript dat in Denemarken een eersteklas bestseller werd. Lars werkt nu als visionair en mysticus, spreker en schrijver.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789492199966
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 232
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen