• You will receive 10 Reward Points for submitting a review

Revolutie door schuld

Meer afbeeldingen

  • Revolutie door schuld
Revolutie door schuld

de radicale geschiedenis van de eenwording der aarde

€ 28,95
  • Niet in voorraad for America
  • Niet in voorraad for Canada
  • Niet in voorraad for the rest of the world
OF
Beschrijving

Details

De westerse financiële elite blijkt een veel belangrijker aandeel in de loop van de wereldgeschiedenis te hebben dan algemeen wordt aangenomen. In dit boek wordt hun invloed op de maatschappij vanuit historisch en geografisch perspectief belicht. Stap voor stap wordt duidelijk hoe geraffineerd onze maatschappij gedomineerd wordt door een kleine groep mensen. Wat zijn hun doelen? Hoe passen de huidige geopolitieke ontwikkelingen in de historie? Wat ligt er voor ons nog in het verschiet?

Oorlogen en het op het randje van omvallen staande monetaire systeem worden binnen de context van deze vragen geplaatst. De realiteit is vreemder dan fictie. Waar Joris Luyendijks boek ''Dit kan niet waar zijn'' ophoudt, gaat dit boek verder.

Rein de Vries (1976) is econoom en raakte in de ban van de moderne geschiedenis na het ontdekken van een aantal onmogelijkheden in de algemeen geaccepteerde versie van onze historie. Het onderzoek naar de werkelijke gebeurtenissen duurde jaren omdat steeds nieuwe feiten aan het licht kwamen. Het geschreven boek was in eerste instantie alleen bedoeld om gelezen te worden door een select gezelschap maar uiteindelijk is er toch besloten het te publiceren.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789402135541
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 565
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Beoordelen
Book Authors