Boeddhisme 3.0

Meer afbeeldingen

  • Boeddhisme 3.0
Boeddhisme 3.0

een universele verklaring van wederkerige afhankelijkheid. Boeddhisme voor de 21ste eeuw

€ 9,95

OF
Beschrijving

Details

Een universele verklaring van wederzijdse afhankelijkheid. Boeddhisme voor de 21ste eeuw.
In vlotte, amusante, maar vooral heldere bewoordingen verbindt de auteur de eeuwenoude wijsheid van het boeddhisme met het levensgevoel van de computergeneratie van de 21ste eeuw.
Het boek opent verrassend nieuwe perspectieven, zoals bijv.: eenzaamheid of onafhankelijkheid is een illusie. Iedereen is dagelijks met ontelbare andere mensen uit de hele wereld verbonden.
Nichtern gaat verder, daar waar de meeste globaliseringsbewegingen ophouden: hij weet niet alleen het verstand maar ook het hart van de lezer te bereiken. We leven in een grote stad, waar alles wat we doen een effect heeft op anderen: alles wat we kopen, dragen, zeggen, denken, negeren, verkopen... Uniek is de manier waarop hij spiritualiteit met ecologisch bewustzijn verbindt.
Nichtern is een populaire meditatieleraar in New York: hij leert individualisme om te zetten in geestelijke verbondenheid, om onverschilligheid te transformeren naar bewogenheid met alle levende wezens, om de principes van het boeddhisme toe te passen op het leven in de moderne grote stad.
Het is een inspirerend en visionair boek, dat met name de internetgeneratie zal aanspreken!

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789088400254
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 184
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Beoordelen