Sleutel tot zelfbevrijding

Meer afbeeldingen

  • Sleutel tot zelfbevrijding
  • Sleutel tot zelfbevrijding
Sleutel tot zelfbevrijding

psychologische oorsprong van 1100 ziekten

€ 59,00

DEZE NIEUWE 13e DRUK IS NOG VERDER UITGEBREID
EN TELT NU ZO'N 1240 PAGINA'S MET WEER HEEL VEEL NIEUWE INFORMATIE!


Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden va
OF
Beschrijving

Details

OPNIEUW VORMGEGEVEN. DEZE 17e DRUK TELT NU 1488 PAGINA'S. HEEFT NU EEN GROTER, BETER LEESBAAR LETTERTYPE, EEN VERBETERDE LAYOUT EN VEEL KLEINE WIJZIGINGEN EN CORRECTIES.

Psyche en emoties spelen een zeer belangrijke rol bij het ontstaan en de genezing van ziekten. Christiane Beerlandt toont ons hoe de kiem, de wérkelijke oorzaak waarom men een bepaalde ziekte ontwikkelt, zich bevindt in de psychologische, emotionele toestand van een persoon op het vlak van onze diepste gevoelens en overtuigingen.
Als we dit goed begrijpen, dan kunnen we de oorzaak opheffen zodat genezing kan plaatsvinden. Ook voor een steeds groeiend aantal artsen, gezondheids-werkers en wetenschappers, die verder willen kijken dan het louter rationeel-lichamelijke, is dit werk dat in verschillende talen werd vertaald, een onschatbare informatiebron geworden om een patiënt te helpen op een diep-psychisch niveau.
Na een eerste deel met praktische wenken over hoe men zijn leven in handen kan nemen, gaat het boek diep in op de psychische, emotionele en mentale achtergronden van meer dan 1300 ziekten en kwaaltjes.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789075849325
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Christane Beerlandt
Pagina's 1376
Publication Date Nee
Hardback
Geprint in Nee
Publisher Petiet
Book Author(s) Nee
Beoordelen
Book Authors