Numerologie in woord, beeld en getal

Meer afbeeldingen

  • Numerologie in woord, beeld en getal
Numerologie in woord, beeld en getal
€ 24,50

OF
Beschrijving

Details

Getallen kunnen ons iets vertellen over de wetmatigheden van het leven. In dit boek wordt uitgebreid ingegaan op de wetten der getallen, zowel in het cijfermatige als in de alfabetische rangorde. Het onderzoekt verschillende invalshoeken die ons bij de interpretatie van geboortedatum en naamgeving ten dienste kunnen staan. Ook de volledige geboortenaam komt in het boek aan bod, want zonder een totaalbeeld van wie en wat je bent, kun je niet op een goede manier met de leer der getallen omgaan en krijg je geen juist beeld van jezelf.

Veel van de kwaliteiten van getallen laten zich uitstekend omzetten in tekeningen. Zo ontstaat de getekende numerologische mandala of ontstaan er andere vrije interpretaties van je getallen, die je zicht geven op wie je bent.


Danka en Hans Hüsken houden zich sinds 1986 bezig met numerologie. Samen geven zij lezingen over dit onderwerp. Danka geeft workshops en cursussen in aan de mandala gerelateerde onderwerpen, onder andere het tekenen van numerologische mandala's. Verder schreef zij meerdere boeken over mandalatekenen, waaronder 'Groot Mandala Basisboek' en 'De mandala als helend beeld'.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789077247938
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 199
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen