MMS - de doorbraak

Meer afbeeldingen

  • MMS - de doorbraak
MMS - de doorbraak

een eenvoudig mineraalpreparaat bewerkstelligt ware wonderen bij malaria, aids en vele andere ziektes

€ 22,50

OF
Beschrijving

Details

De Amerikaanse uitvinder Jim Humble heeft een middel ontdekt, dat iets heel bijzonders belooft: zijn preparaat MMS (Master Mineral Solution) zou bijna alle ziektes kunnen genezen die de mensheid in bedwang houden.

Daarbij is MMS geen medicijn, maar - zoals de naam al zegt - een mineraal-preparaat, dat iedereen zelf kan maken. 

Dit boek is een schitterend naslagwerk voor al diegenen, die willen weten hoe de "Mythos" MMS, 20 jaar geleden begonnen is.

Jim Humble´s mineraalpreparaat werd door de gezondheidsinstantie van een Afrikaans land getest en goed bevonden. Met het mineraalpreparaat geeft hij de mensen hoop en helpt hij hen aan een betere levenskwaliteit. Vooral aan diegenen, wier leven door een van de vernietigende ziektes wordt bedreigd.

Jim Humble begon zijn carrièrre als ingenieur in de luchtvaart, schreef compterhandboeken en werkte mee aan de ontwikkeling van de eerste maanauto.

Later trok hij zich terug en begon aan een nieuwe carrière in de gouddelverswereld waar hij vijf boeken voor de goeddelversindustrie schreef over milieuvriendelijk goud delven zonder het gebruik van kwik. Daarmee voerde hij grote veranderingen binnen deze sector door, want de oude technieken vormden een groot gevaar voor het milieu en de gezondheid.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789078385042
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 220
Publication Date Nee
Hardback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Jim Humble
Harmonized System Code Nee
Beoordelen
Book Authors