MMS - Miracle Mineral Supplement

MMS - Miracle Mineral Supplement

Meer afbeeldingen

  • MMS - Miracle Mineral Supplement
MMS - Miracle Mineral Supplement

Een krachtige vijand van ziekteverwekkerd

€ 16,50

Miracle Mineral Supplement, MMS, is een krachtig middel tegen ziekteverwekkende bacteriën, virussen, schimmels en parasieten. Het is een oplossing van natriumchloriet en gedestilleerd water, met een toevoeging van citroenzuur. MMS geneest niet, maar doodt de ziekteverwekkers waarmee het in aanraking
OF
Beschrijving

Details

Miracle Mineral Supplement, MMS, is een krachtig middel tegen ziekteverwekkende bacterin, virussen, schimmels en parasieten. Het is een oplossing van natriumchloriet en gedestilleerd water, met een toevoeging van citroenzuur. MMS geneest niet, maar doodt de ziekteverwekkers waarmee het in aanraking komt. Hierdoor kan het immuunsysteem intensiever de genezing bewerkstelligen. MMS is een sterk middel om toxinen uit het lichaam te verwijderen.Er zijn geen bijwerkingen en de gezonde bacterin worden met rust gelaten. Volgens Jim Humble, de ontdekker van MMS, kan het een doorbraak zijn in de strijd tegen ziektes als diabetes, de ziekte van Lyme, aids, tbc, kanker, malaria en psoriasis.

Dr. Larry A. Smith (Washington, VS) heeft psychologie en alternatieve geneeswijzen gedoceerd op colleges en militaire bases en landelijk seminars gegeven. Inmiddels is hij gepensioneerd, maar hij is nog steeds actief betrokken bij onderzoek naar alternatieve geneeswijzen.
Met protocollen voor het gebruik van MMS en ervaringsverhalen van gebruikers!
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789460150104
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Larry A. Smith
Pagina's 125
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Akasha
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code Nee
Beoordelen
Book Authors