Het GEET gebeuren

Meer afbeeldingen

  • Het GEET gebeuren
Het GEET gebeuren

rijden op water en andere verboden uitvindingen

€ 85,00

OF
Beschrijving

Details

Stel je eens voor dat je over de kennis zou kunnen beschikken waarmee je een verbrandingsmotor op nagenoeg alle vloeistoffen kunt laten draaien wat je maar wilt. Inclusief water. Wat zou jij dan doen...? Zou je dergelijke uitvinding op voorhand naar de prullenbak verwijzen of ben je van plan om er serieus mee verder te gaan?

Dit boek geeft het verhaal weer van de auteur die 17 jaar geleden een uitvinding tegenkwam die zijn leven veranderde. Met de 'GEET Fuel Processor' van Paul Pantone is het mogelijk om elke verbrandingsmotor op alternatieve brandstoffen te laten draaien anders dan benzine, diesel of LPG. Met een GEET Fuel Processor is het mogelijk om nagenoeg alle vloeistoffen als brandstof te gebruiken.

Tevens bevat dit boek een complete handleiding (twv € 75,--) waarin aan de hand van diverse afbeeldingen stap voor stap wordt uitgelegd hoe je zelf een 'Proof of Concept' van de GEET Fuel Processor kunt bouwen. Zonder lasapparaat en met eenvoudige gereedschappen en makkelijk verkrijgbare onderdelen. Ofwel, GEET IT!

Extra informatie

Extra informatie

ISBN geenISBN
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 159
Publication Date Nee
Hardback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Robert Boerman
Harmonized System Code Nee
Beoordelen