Nieuwe therapieën met Bach-bloesems I

Meer afbeeldingen

  • Nieuwe therapieën met Bach-bloesems I
Nieuwe therapieën met Bach-bloesems I

Relaties van bloesems tot elkaar, Inwendige en uitwendige bloesems, Evaluatie op basis van de twaalf sporen

€ 18,90

Beschikbaarheid: Niet in voorraad

Beschrijving

Details

Op basis van de klassieke bloesemtherapie zoals die door Edward Bach werd ontwikkeld, formuleert Dietmar Kramer een geheel nieuwe therapie die uitgaat van de volgende principes:
- Rekening houden met de onderlinge relatie tussen de bloesems. Via de relatie tussen de bloesems valt te bepalen welke bloesem de oppervlakklge kant van een klacht en welke de diepere oorzaak bestrijkt. Zijn de feitelijke klachten (symptomen) weggenomen, dan is volgens deze indeling na te gaan, welke verborgen negatleve grondpatronen tot de bestaande klachten hebben geleid.
-Diagnose volgens de huidzones. Bij elk bloesemmiddel horen zones op de huid, te vergelijken met de voetreftexzones. Bij negatieve stemmmgen treden op die plaatsen
verandeningen in de energetische structuur op die veelal gepaard gaan met pijn of sensibiliteitsstoornissen. Op die manier kunnen we, op grond van de plaats op de huid, bloesemdiagnoses stellen.
-Toepassingen van de bloesems op de huid. Door rechtstreekse toepassing van de betreffende bloesemdruppels op de ontregelde zones kunnen we het effect van de  bloesems vergroten. Op deze manier herstellen niet alleen negatieve stemmmgen zich heel wat sneller dan bij inname van druppels, maar ook lichamelijke klachten verdwijnen veelal onmiddellijk na het aanbrengen van het middel op de huid. Met dit standaardwerk voegt de auteur een nieuwe dimensie toe aan de traditionele bloesemtherapie, waardoor deze nog doelmatiger en met meer dieptewerking kan worden toegepast.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789048901074
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 168
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Dietmar Krämer
Harmonized System Code Nee
Beoordelen
Book Authors