Kracht - Inzicht - Vrijheid

Kracht - Inzicht - Vrijheid

Meer afbeeldingen

  • Kracht - Inzicht - Vrijheid
Kracht - Inzicht - Vrijheid

effectief omgaan met emoties

€ 19,95

LEZEN VAN HET BOEK: KRACHT INZICHT VRIJHEID
Het boek is geschreven in een bepaalde volgorde. Als u midden in het boek begint kan het zijn dat bepaalde dingen onduidelijk zijn. Aan het begin ziet u al direct het 15-stappenplan voor het effectief omgaan met emoties. Deze zijn ook meteen toepasbaa
OF
Beschrijving

Details

Het boek is geschreven in een bepaalde volgorde. Als u midden in het boek begint kan het zijn dat bepaalde dingen onduidelijk zijn. Aan het begin ziet u al direct het 15-stappenplan voor het effectief omgaan met emoties. Deze zijn ook meteen toepasbaar. Wilt u echter meer inzicht krijgen, lees dan het boek verder door.

In het 1e deel ziet u de uitleg over het 15-stappenplan voor het omgaan met omhoog gekomen emoties en waarom elke stap belangrijk is.

Het 2e deel bevat het 16-stappenplan voor het vinden van de emotionele oorzaak van lichamelijke klachten. Wilt u meer toelichting en dieper ingaan op de verschillende onderwerpen, lees dan het 3e deel achterin het boek. De hoofdstukken van dit derde deel zijn ook goed achter elkaar te lezen.

In het 3e deel leest u de uitleg over yin en yang, werking van het autonome zenuwstelsel: sympathicus en parasympathicus die ons lichaam onbewust bestuurt en benvloed wordt door onze emoties, energieomloop in het lichaam, meridianen en lokaties van de voetreflexzones die verwerkte emoties en spanningen afvoeren naar de aarde.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789081974202
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Manda Bergsma
Pagina's 129
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Beoordelen
Book Authors