Geneeskrachtige Paddenstoelen

Meer afbeeldingen

  • Geneeskrachtige Paddenstoelen
Geneeskrachtige Paddenstoelen
€ 19,90

OF
Beschrijving

Details

Dit boek verandert voorgoed uw kijk op de paddenstoel. U zult verbaasd staan van de bijzondere medicinale werkingen van paddenstoelen. Dr. Theo Michiels informeert u over deze werking van medicinale paddenstoelen en neemt u mee in de mogelijke toepassingen ervan bij verschillende ziektes en met name ook bij kanker.
Voor zover bekend is er in ons land tot op heden nog geen boek verschenen dat specifiek handelt over geneeskrachtige paddenstoelen. Daarom alleen al is dit boek uniek. 'Geneeskrachtige Paddenstoelen' is in de eerste plaats te beschouwen als een gids die de lezers begeleidt op een rondleiding door de wereld van de geneeskrachtige paddenstoelen en hen vervolgens ook in het kort enkele belanghebbende details verschaft over de zgn. hallucinogene paddo's. Het laat u kennismaken met een eeuwenoude Volkswetenschap en zal u verbazen over het indrukwekkende aantal medische indicaties waarbij deze medicinale paddenstoelen met succes kunnen worden toegepast. Dit toepassen van specifieke paddenstoelen in de geneeskundige praktijk noemt men ook wel mycotherapie en in dit boek leest u alles over de twaalf belangrijkste in deze mycotherapie gebruikte paddenstoelen, alsmede over hun traditionele en onlangs herontdekte medische indicaties.
Over de auteur: Dr. Theo Michiels heeft al vele jaren in zijn eigen natuurgeneeskundige praktijk uitstekende, om niet te zeggen verbazingwekkende, positieve resultaten met de hier besproken geneeskrachtige paddenstoelen.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789078070665
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 176
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Frontier Publishing
Book Author(s) Th. H.L. Michiels
Harmonized System Code N/B
Beoordelen