Stilte in beweging

Stilte in beweging

Meer afbeeldingen

  • Stilte in beweging
Stilte in beweging

taiji en qigong als innerlijke weg

€ 22,75

Aan de hand van inspirerende verhalen over haar eigen leven en dat van haar studenten laat Linda Lehrhaupt zien hoe T’ai Chi een weg kan zijn naar zelfontdekking en spirituele groei.
In tegenstelling tot de meeste boeken over T’ai Chi en Qi Gong die zich doorgaans beperken tot praktische instr
OF
Beschrijving

Details

Aan de hand van inspirerende verhalen over haar eigen leven en dat van haar studenten laat Linda Lehrhaupt zien hoe Tai Chi een weg kan zijn naar zelfontdekking en spirituele groei.
In tegenstelling tot de meeste boeken over Tai Chi en Qi Gong die zich doorgaans beperken tot praktische instructies voor de uitvoering van de verschillende vormen, biedt Stilte in beweging een persoonlijke kijk op deze intrigerende martiale kunst.

In hun pogingen de verschillende lichaamshoudingen onder de knie te krijgen, worden Tai Chi-studenten vaak geconfronteerd met twijfel, frustratie, competentiestrijd en het verlangen zich te meten met anderen allemaal problemen die zich ook voordoen in het gewone alledaagse leven.
De auteur toont hoe deze en andere moeilijkheden waardevolle kansen bieden tot dieper gewaarzijn en het besef van de opvallende continuteit tussen het beoefenen van Tai Chi en het gewone leven.

Ieder onderdeel van het boek bevat praktische oefeningen bedoeld om de Tai Chi-bewegingen beter te leren begrijpen.
In een handige appendix worden vaak voorkomende vragen beantwoord, zoals: hoe vind ik een goede Tai Chi-leraar en hoe vind ik de juiste balans met mijn gezinsleven.
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789056701918
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author L.M. Lehrhaupt
Pagina's 256
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Beoordelen
Book Authors