Beter horenen zien met Qi Gong

Beter horenen zien met Qi Gong

Meer afbeeldingen

  • Beter horenen zien met Qi Gong
Beter horenen zien met Qi Gong

Zelfhulpmethoden uit de traditionele Chinese geneeskunde

€ 16,95

De Chinese geneeskunde - waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is - ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen. Beter horen en zien met Qi Gong maakt de lezer bewust van gezichts- en gehoorstoornissen en
OF
Beschrijving

Details

De Chinese geneeskunde - waarvoor de eenheid van lichaam, ziel en geest een vanzelfsprekendheid is - ziet oog- en oorproblemen meestal als het gevolg van een verstoord evenwicht in bepaalde orgaan-meridianen. Beter horen en zien met Qi Gong maakt de lezer bewust van gezichts- en gehoorstoornissen en laat de verbanden met de meridianen zien. Het boek biedt vele, duidelijke ge llustreerde, Qi-Gong-oefeningen die het gezichts- en gehoorvermogen op peil houden en weer beter maken. Bijna al deze oefeningen kunnen op ieder moment van de dag, waar dan ook, worden gedaan. Beter horen en zien met Qi Gong bevat oefeningen als: Qi-Gong-zelfmassage voor de zintuigen; Qi-Gong-oefeningen voor nek en schouders, oefeningen tegen hardhorendheid, oorsuizingen, oorontstekingen, verhoogde oogbinnendruk, grauwe staar, bijziendheid en ouderdomsverziendheid.
Liane U. Schoefer-Happ is natuurgeneeskundige en psychotherapeute met een eigen praktijk. Zij is werkzaam bij verscheidene vervolgopleidingen en cursuscentra waar haar benaderingswijze veel weerklank vindt. Haar interesse ligt vooral bij het inpassen van de traditionele Chinese geneeskunde in de reguliere westerse geneeskunde.
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789060305812
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author L.U. Schoever-Happ
Pagina's 158
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Beoordelen
Book Authors