Chi Neng Qigong Geinspireerd en ontspannen leven

Meer afbeeldingen

  • Chi Neng Qigong Geinspireerd en ontspannen leven
Chi Neng Qigong Geinspireerd en ontspannen leven
€ 24,95

OF
Beschrijving

Details

De langverwachte aanvulling op het succesvolle boek Chi Neng Qigong

In dit boek lees je de essentie van Chi Neng Qigong. Je leert over de oefeningen van deze Chinese bewegingsleer en over het ontwikkelen van jezelf, je relatie met anderen en de wereld.

Chi Neng Qigong omvat veel filosofieën en disciplines. Denk aan Boeddhisme, Taoïsme, Tai Chi, verschillende krijgskunsten, traditionele Chinese geneeskunde en buitenzintuiglijke ontwikkeling. Dr. Pang Ming (westers en chinees arts) leerde ze sinds zijn zesde jaar kennen en ontwikkelde de unieke theorie waarop Chi Neng Qigong is gebaseerd.

De oefeningen van Chi Neng Qigong zijn simpel en hebben groot effect op de toename van je vitaliteit en het verbeteren van je gezondheid. Je leert je emoties stabiliseren om in alle situaties de balans te behouden. Ook leer je bewust je aandacht sturen, waardoor je ontspannen in het leven komt te staan.

Uiteindelijk gaat het om de ervaring in je leven. Te lezen over bergbeklimmen is heel anders dan het beklimmen van een berg. Ontdek wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen.

Het boek bevat een cd met basisoefeningen.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789055992430
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 150
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Patricia Walstijn
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors