Werboek Bachremedies

Werboek Bachremedies

Meer afbeeldingen

  • Werboek Bachremedies
Werboek Bachremedies

trefzekere methode om de bach-remedie te bepalen die past op de te behandelen situatie

€ 22,50

De Bach-bloesemtherapie -ontwikkeld door de arts, homeopaat, bacterioloog en immunoloog dr. Edward Bach- wordt al honderd jaar over de hele wereld door natuurgeneeskundigen, psychotherapeuten, artsen, tandartsen en dierenartsen toegepast. Deze therapie wordt vaak voor zelfhulp gebruikt en is daarvoo
OF
Beschrijving

Details

De Bach-bloesemtherapie -ontwikkeld door de arts, homeopaat, bacterioloog en immunoloog dr. Edward Bach- wordt al honderd jaar over de hele wereld door natuurgeneeskundigen, psychotherapeuten, artsen, tandartsen en dierenartsen toegepast. Deze therapie wordt vaak voor zelfhulp gebruikt en is daarvoor ook uitermate geschikt. Het enige probleem dat zich daarbij kan voordoen, is het kiezen van de remedie. Bi de behandeling met Bachremedies is het van belang dat er inzicht is in het karakter danwel de gemoedsgesteldheid van de te behandelen persoon en welke van de 38 Bach-karakter- en stemmingsremedies hiermee overeenkomen.
Het werkboek Bach-remedies is in feite een cursus waarin je leert de remedie te selecteren om precies bij de juiste uit te komen die op het, altijd weer unieke, individuele geval past.
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789060307212
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Stefan Ball
Pagina's 158
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher De Driehoek
Book Author(s) Nee
Beoordelen
Book Authors