Ayurvedisch koken voor de Westerse keuken

Meer afbeeldingen

  • Ayurvedisch koken voor de Westerse keuken
Ayurvedisch koken voor de Westerse keuken
€ 19,50

OF
Beschrijving

Details

Ayurvedisch koken voor de Westerse keuken, heeft talloze smakelijke en gezonde recepten gebaseerd op Ayurvedische principes en gaat voort op de weg die in Het Ayurvedisch Kookboek (van dezelfde auteur) is uitgestippeld. Net als in haar voorgaande boek, dat reeds bij velen een vaste plaats heeft verworven op de keukenplank, maakt Amadea Morningstar ook in dit kookboek gebruik van (verse) ingrediënten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn en legt ze uit hoe een Ayurvedische maaltijd het best bereid kan worden.

Ayurvedisch koken is het bewust creëren van een evenwicht tussen de oerkrachtvan het leven, onze geest en de maaltijden die wij gebruiken. Wanneer deze balans verstoord is - en wij last hebben van vervelende klachten of een slechte conditie - kunnen we die herstellen door het gebruiken van op onze persoonlijke constitutie afgestemde maaltijden. Op de juiste wijze toegepast en zonder dogmatisch te zijn, biedt het koken volgens de Ayurvedische principes de mogelijkheid tot het verkrijgen of behouden van een goede lichamelijke en geestelijke conditie en biedt het tevens bescherming tegen allerlei alledaagse kwalen; het zorgt tegelijkertijd voor een perfecte balans tussen lichaam en geest.

Door de overzichtelijke opzet, de korte en bondige en voor iedereen begrijpelijke omschrijvingen van diverse Ayurvedische begrippen en door de subtiele combinatie van Ayurvedische principes met verse ingrediënten, krijgt 'gewoon' gezond eten in Ayurvedisch koken voor de Westerse keuken een geheel andere dimensie. De Ayurvedische principes zorgen er tevens voor dat wij steviger in onze schoenen staan en de beslommeringen van het dagelijks leven beter het hoofd kunnen bieden.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789063783976
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 431
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Beoordelen