EMDR

EMDR

Meer afbeeldingen

  • EMDR
EMDR

vernieuwende therapie tegen angst, stress en trauma

€ 36,60

Onthaald als de belangrijkste therapiemethode in jaren, wordt EMDR met succes toegepast hij complexe psychologische stoornissen en problemen. Van depressie, fobieën en terugkerende nachtmerries tot posttraumatische stressstoornis en gecompliceerde rouw, en dit bij miljoenen mensen over de hele werel
OF
Beschrijving

Details

Onthaald als de belangrijkste therapiemethode in jaren, wordt EMDR met succes toegepast hij complexe psychologische stoornissen en problemen. Van depressie, fobien en terugkerende nachtmerries tot posttraumatische stressstoornis en gecompliceerde rouw, en dit bij miljoenen mensen over de hele wereld, met een snelheid die soms grenst aan het onwaarschijnlijke. In dit merkwaardige boek verklaart Francine Shapiro, de grondlegster van EMDR, hoe zij haar vernieuwende therapie - Eye Movement Desensitization and Reprocessing (EMDR) - heeft gecreerd, hoe het werkt en hoe het mensen kan helpen die zijn vastgeraakt in negatieve reacties en gedragingen. EMDR is nu n van de best onderzochte methoden en wordt beschouwd als effectief hij de behandeling van trauma.

Om aan te tonen hoe verbazingwekkend de veranderingen dankzij EMDR kunnen zijn, beschrijft Dr. Shapiro een aantal meeslepende gevalsstudies uit de praktijk van verschillende therapeuten zoals; een Vitnam-veteraan die gedurende tientallen jaren gefolterd wordt door flashbacks en zijn leven weer op het juiste spoor kan zetten; een jongetje dat geplaagd wordt door nachtmerries, nadat hij in het midden van een operatie ontwaakte en nu weer rustig kan inslapen; een verkrachte vrouw, door een verlammende angst het huis niet meer uit durft, maar uiteindelijk het verleden achter zich kan laten.

EMDR zal de ideen over hoe de geest functioneert en hoe de geest kan genezen, radicaal veranderen. Overal ter wereld brengt EMDR opnieuw hoop voor miljoenen lijdende mensen.
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789044117721
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Shapiro
Pagina's 287
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Maklu
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors