Klop je Gezond met EFT

Klop je Gezond met EFT

Meer afbeeldingen

  • Klop je Gezond met EFT
Klop je Gezond met EFT

blokkades opheffen en pijnvrij worden met EFT-klopacupressuur

€ 18,50

Hoofdpijn, hoge bloeddruk, stress, liefdesverdriet, zorgen- ongeacht wat je dwars zit of ziek maakt.: breng je energie aan het stromen en klop jezelf gezond! Met EFT (Emotional Freedom Technique) kunnen stap voor stap op een zachte en verrassend eenvoudige manier energieblokkades worden opgeheven. D
OF
Beschrijving

Details

Hoofdpijn, hoge bloeddruk, stress, liefdesverdriet, zorgen- ongeacht wat je dwars zit of ziek maakt.: breng je energie aan het stromen en klop jezelf gezond! Met EFT (Emotional Freedom Technique) kunnen stap voor stap op een zachte en verrassend eenvoudige manier energieblokkades worden opgeheven. Door te kloppen op bepaalde plaatsen op de hoofdmeridianen in het lichaam en door mentale boodschappen te geven, worden binnen de kortste keren verbluffende resultaten bereikt.
De ervaren EFT-Therapeut Horst Benesch maakt je vertrouwd met de methode en zet uiteen hoe je deze zelf kunt toepassen. Alle stappen in de klopcyclus zijn gemakkelijk te leren en worden in dit boek met duidelijke foto's geillustreerd. Naast veel voorbeelden uit de praktijk worden er suggesties en tips voor toepassing in relaties, beroep en sport gegeven.
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789077247754
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Horst Benesch
Pagina's 157
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors