De Soevereine Mens (herdruk 2021)

Meer afbeeldingen

  • De Soevereine Mens (herdruk 2021)
De Soevereine Mens (herdruk 2021)
€ 29,95

OF
Beschrijving

Details

LET OP: Dit is de HERDRUK van het boek 'De Soevereine Mens' met extra informatie. Ben je reeds in het bezit van dit boek en wil je alleen de update bestellen, klik dan hier.

We schrijven 30 juni 2010, bij het Internationaal Strafhof in Den Haag, waar co-auteur luca; van dinter onrechtmatig gearresteerd wordt na het indienen van de strafaangifte tegen de Staat der Nederlanden voor haar betrokkenheid bij chemtrails. De opsluiting als bevlogen idealist in een politiecel is het beginpunt van een juridische speurtocht hoe de Nederlandse staat onze grondrechten kan schenden, enkel door het gebruik van allemaal HOOFDLETTERS in onze naam. Het schenden van grondrechten is een thema dat sinds de Coronacrisis actueler dan ooit! Geleidelijk aan wordt het belangrijke verschil ontrafeld tussen ener-zijds de Mens van Vlees en Bloed en anderzijds de staatsburger.

In dit proces ontmoeten de beide auteurs elkaar en gaan samen de weg naar wat juridisch ‘soevereiniteit’ heet, maar in de volksmond ‘De Vrije Mens’ genoemd wordt. In deze geactualiseerde tweede druk schetsen zij de kenmerken van de wettelijke slavernij en haar hardnekkige pogingen om voor de burger verborgen te houden dat ‘voorbij’ het staatsburgerschap een wereld van vrijheid gloort. Het boek biedt handvatten voor iedere lezer om daadwerkelijk (een deel van) deze weg naar vrijheid te gaan.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN geenISBN
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 296
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code Nee
Beoordelen
Book Authors