Als de dieren konden spreken

Als de dieren konden spreken

Meer afbeeldingen

  • Als de dieren konden spreken
Als de dieren konden spreken

oersymboliek in dromen en werkelijkheid - psychologische betekenis voor

€ 50,00

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Vóór de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten. De auteur gebruikte haar uitzonderlijke gaven om die oertaal van de dieren verder te doorgron
OF
Beschrijving

Details

Dit boek neemt de lezer mee op een heel bijzondere ontdekkingstocht in het dierenrijk. Vr de moderne psychoanalytici kenden ook eeuwenoude culturen al specifieke betekenissen toe aan bepaalde diersoorten. De auteur gebruikte haar uitzonderlijke gaven om die oertaal van de dieren verder te doorgronden. Elke diersoort heeft een eigen karakter, psyche, geaardheid, symbolische betekenis... n een belangrijke boodschap voor ons, mensen.

Is je lievelingsdier de kat? Of eerder de hond? Waar ligt de wortel van mythen en overtuigingen rond bijvoorbeeld zwarte katten, kraaien, het lieveheersbeestje, de slang...? Stond je vandaag plots oog in oog met een eekhoorntje? Tikte dat roodborstje weer op het raam? Droomde je van een krokodil? Heb je enorm genoten van een documentaire over walvissen? Ben je gentrigeerd door de quetzal-vogel in de mythologie van de indianen? Dan kun je ongetwijfeld heel veel leren uit de tekst over het betreffende dier. Bovendien kan deze dierensymboliek oplossingen aanreiken bij persoonlijke vragen of problemen, tonen welke stappen dienen te worden gezet in je evolutie-proces.
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789075849363
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Christane Beerlandt
Pagina's 736
Publication Date Nee
Hardback
Geprint in Nee
Publisher Petiet
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors