Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld

Meer afbeeldingen

  • Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld
Alles wat je moet weten maar wat je nooit is verteld
€ 44,50

OF
Beschrijving

Details

David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht houdt via hun controle-uitoefening over regeringen, de media en de financiële wereld, en een militaire geheime politie die 24 uur per dag toezicht houdt op een gechipte bevolking.
Hij beweert dat onze "fysieke' werkelijkheid een illusie is en dat wat we beschouwen als "de wereld' een holografische simulatie of "Matrix' is, gecreëerd door een niet-menselijke kracht om de perceptie van de mensen verstrikt te houden in dienstbaarheid.
David Icke werd "gek' en "gestoord' genoemd en jarenlang belachelijk gemaakt en verguisd. Maar het tij is gekeerd, en hoe! Keer op keer bleek hij het namelijk bij het rechte eind te hebben.
Vandaag de dag worden zijn boeken over de hele wereld gelezen en worden zijn presentaties op alle continenten bijgewoond door duizenden mensen. Waarom? Omdat dat waar hij zo om bespot werd nu wereldwijd aan het gebeuren is. En reguliere wetenschappers komen nu zelfs tot de conclusie dat onze werkelijkheid inderdaad een simulatie is.
Vrijwel dagelijks zien we bevestiging van iets wat David Icke lang geleden al verkondigde, via allerlei bewijsmateriaal en door de dingen die gebeuren. Zoals Mahatma Gandhi zei: "Eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit, vervolgens bestrijden ze je, en uiteindelijk win je.'
De tijd van David Icke is aangebroken.

Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789460151767
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author Nee
Pagina's 864
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher Nee
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors