Sociaal onhandig. De opvoeding van kinderen met PDDNOS en ADHD

Sociaal onhandig. De opvoeding van  kinderen met PDDNOS en ADHD

Meer afbeeldingen

  • Sociaal onhandig. De opvoeding van  kinderen met PDDNOS en ADHD
Sociaal onhandig. De opvoeding van kinderen met PDDNOS en ADHD

de opvoeding van kinderen met PDDNOS en ADHD

€ 26,50

In dit boek staan kinderen met de diagnose PDDNOS centraal. Deze kinderen hebben problemen in de ontwikkeling van sociaal begrip en sociaal gedrag. Een redelijk groot aantal van hen heeft ook last van aandachtsproblemen en hyperactiviteit, symptomen die passen bij de diagnose ADHD. Daarom komt ook A
OF
Beschrijving

Details

In dit boek staan kinderen met de diagnose PDDNOS centraal. Deze kinderen hebben problemen in de ontwikkeling van sociaal begrip en sociaal gedrag. Een redelijk groot aantal van hen heeft ook last van aandachtsproblemen en hyperactiviteit, symptomen die passen bij de diagnose ADHD. Daarom komt ook ADHD regelmatig aan de orde in dit boek.
Het eerste deel van het boek beschrijft de problemen van kinderen met PDDNOS en de gevolgen voor de opvoeding en het gezin. Ook komt aan bod hoe de diagnose gesteld kan worden. Enkele veel gestelde vragen van ouders worden beantwoord.
Het tweede deel gaat over de opvoeding van kinderen met PDDNOS. Deze kinderen stellen speciale eisen aan hun omgeving en aan hun opvoeders. Dit boek geeft opvoeders een groot aantal tips en concrete adviezen die de opvoeding gemakkelijker kunnen maken. Iedere ouder kan zelf kiezen welke tips in zijn of haar situatie bruikbaar zijn en welke niet.
Extra informatie

Extra informatie

ISBN 9789023234951
CB Status Nee
EAN Nee
Language Dutch
Author L. Veen-Mulders
Pagina's 162
Publication Date Nee
Paperback
Geprint in Nee
Publisher van Gorcum b.v.,Konink
Book Author(s) Nee
Harmonized System Code N/B
Beoordelen
Book Authors